Hedendaagse lessen op jouw niveau…

De saxofoonschool

De Haarlemse SaxofoonSchool is in 2010 opgericht door saxofonist en ondernemer Jeroen Kraaij. Hij wilde zijn passie voor dit mooie instrument doorgeven aan alle mensen die geïnteresseerd zijn in de saxofoon. De lessen zijn geschikt voor iedereen: van jong tot oud en van beginner tot ervaren speler.

Bevlogenheid en missie!

De promotie van de saxofoon is een van de belangrijkste argumenten om de Haarlemse SaxofoonSchool op te richten. Muziek maken en luisteren is belangrijk voor je ontwikkeling en je welbevinden. Net als sporten zou muziek maken in ieders leven een rol moeten spelen. En je kunt er zoveel plezier aan beleven! 

Veel mensen hebben sinds 2010 de weg gevonden naar onze school. Met een team van enthousiaste docenten geven we iedere week gemotiveerd les aan kinderen en volwassenen. 

Onze kernpunten zijn:

✓ Flexibele lessen voor iedereen
✓ Relaxte sfeer en op ieders eigen tempo
✓ Enthousiast, uitdagend en hedendaags lesmateriaal
✓ Individueel les van minimaal 30 minuten per week
✓ Het plezier in het samen muziek maken

Haarlemse Saxofoonschool saxofoon boeken

Notenschrift en muziektheorie

Liedjes spelen van bladmuziek of uit je hoofd

Verschillende genres en muziekstijlen

Solo's spelen en improvisatie

Buitenschoolse activiteiten…

Actief in Haarlem

De Haarlemse Saxofoonschool wil graag variëren in het organiseren van evenementen die studenten motiveren en inspireren. Elk seizoen heeft de school vijf studentenconcerten. Familie en vrienden worden natuurlijk uitgenodigd om de vorderingen van hun familieleden te zien en te horen.
Er worden ook vaak workshops met gastdocenten georganiseerd. Op deze manier maken studenten kennis met meer musici en andere manieren van spelen/lesgeven.

Haarlem Sax

Haarlemse Saxofoonschool op het Bevrijdingsfestival

Bevreidingspop

Haarlemse Saxofoonschool festival Haarlem Saxt

Workshops

Haarlemse Saxofoonschool Workshop

🎷
Gratis een keertje de saxofoon proberen?

Dat kan natuurlijk vrijblijvend! Klik op de knop hieronder om jouw gratis proefles in te plannen.

Wat zeggen andere cursisten…

Referenties van de Haarlemse Saxofoonschool

Ellen Muntjewerf
altsax/sopraansax
Lees verder
"Eind 2021 ben ik vanaf nul begonnen met saxofoonles. Ik had nog nooit een instrument gespeeld of muziek gemaakt. Onder de enthousiasmerende begeleiding van Catarina, die goed kijkt naar wat je kan en naar wat je leuk vindt, ben ik intussen zover dat ik samen met mijn man (hij op klarinet, ik op de sax) muziek speel die we leuk vinden. Ik heb er ontzettend veel plezier in, en heb er spijt van dat ik niet veel eerder ben begonnen. Dank je Catarina!"
Susan Mulder
altsaxofoon
Lees verder
“Saxofoonles bij de Haarlemse Saxofoonschool is een aanrader!! Catarina is een veelzijdige saxofoondocente met veel aandacht voor de ontwikkeling van haar studenten. Ze weet een goede balans te vinden tussen uitdaging, plezier en onderlegging in de muziek, waardoor je snel vooruitgang boekt - ook als je al ervaring hebt.”
Peter Korver
altsax
Lees verder
“Na jaren bij de Haarlemse Saxofoonschool gespeeld te hebben speel ik nu (februari 2023) sinds een paar weken met Pedro. Super leuk om met een andere leraar op een andere manier te oefenen, weer nieuwe nummers te spelen en om andere muziekstijl te leren spelen dan ik gewend was. En natuurlijk maken we ook weer veel plezier op dit mooie instrument.”
Rene en Fenne
Lees verder
Wij hebben samen les van Catarina, vader en dochter. Fenne is nu 8 jaar en speelt al bijna 2 jaar Saxofoon. Het lesprogramma wordt op ons afgestemd en samen bepalen we wat we spelen in de lessen. Catarina geeft heel erg leuk, speels en spontaan les. Ze is erg getalenteerd en met haar optredens en muziekensemble (Maat Saxophone Quartet) is ze een voorbeeld en bron van inspiratie. Fenne (8 jaar) :“saxofoon spelen doet Catarina goed voor tijdens de les zodat ik veel van haar kan leren. En ze is super lief en kan heel goed optreden op het podium”. Rene : “Door de voorspeelavonden te organiseren op een echt podium met publiek maakt Catarina ons even een echte artiest ”.
Vorige
Volgende

Wil je graag een keertje een proefles saxofoon volgen om te ontdekken hoe leuk het is? Neem vrijblijvend contact met mij op voor het maken van een afspraak.