Haarlemse Saxofoonschool-Saxofoon-mainbanner

De Saxofoonschool

In 2010 is de Haarlemse Saxofoonschool opgericht door Haarlemse ondernemer en saxofonist Jeroen Kraaij. Hij wilde zijn passie voor dit mooie instrument doorgeven aan iedereen die geïnteresseerd is in de saxofoon. Van jong tot oud en voor iedereen toegankelijk.

Bevlogenheid en missie

De promotie van de saxofoon is een van de belangrijkste argumenten voor het starten van de Haarlemse SaxofoonSchool. Muziek maken is zo belangrijk voor iedereen en je kunt er zo veel plezier uithalen. Net als sporten zou muziek maken in ieders leven een rol moeten spelen. En dat doet het ook gelukkig. Veel mensen hebben de weg sinds 2010 gevonden naar onze school. Hier proberen wij met een team van docenten iedere week gemotiveerd les te geven.

Onze kernpunten zijn:
✓ Flexibele lessen voor iedereen
✓ Relaxte sfeer en op ieders eigen tempo
✓ Enthousiast, uitdagend en hedendaags lesmateriaal
✓ Individueel les van minimaal 30 minuten per week
✓ Aantrekkelijk geprijsd

Vanaf 2010 heeft de SaxofoonSchool veel dingen georganiseerd.

Van voorspeelmiddagen en workshops tot promotieacties op het bevrijdingsfestival. Een groot succes in 2013 was het openlucht concert Haarlem Saxt! 120 saxofonisten stonden op 16 juni 2013 op het Houtfestival onder leiding van Artvark Saxophone Quartet . Dit bekende saxofoonkwartet bracht een aantal stukken ten gehoren met de grote groep saxofonisten. Ontzettend gaaf project dat een gezamenlijk initiatief was van de Haarlemse SaxofoonSchool, Hart Muziekschool en het Muzenhuis.

Haarlemse Saxofoonschool_Haarlem Saxt
Haarlem Saxt op Houtfestival
Saxofoon spelen op Bevrijdingspop
Spelen op bevrijdingspop Haarlem
Gastoptredens en workshops
Workshops en gastoptredens
Scroll to Top