Hedendaagse lessen op jouw niveau…

De saxofoon docenten

Haarlemse SaxofoonSchool_image_saxofoon spelen_02

Onze docenten willen je graag helpen met het leren saxofoon spelen. Op een enthousiaste en hedendaagse manier geven wij saxofoonles aan een diverse groep van cursisten. Dit kan fysiek op diverse leslocaties in Haarlem. Maak hieronder kennis met onze docenten.

Saxofoon docent Catarina Gomes

Hallo, ik ben Catarina en ik kom uit Portugal. Sinds 4 jaar woon en werk ik in Amsterdam. In het voorjaar van 2021 ben ik ook verbonden als saxofoondocent bij de Haarlemse Saxofoonschool.

Ik geloof echt dat de mix van deze twee culturen mijn spel en mijn manier van lesgeven en muziek maken beïnvloedt. Als ik les geef wil ik je helpen met het bereiken van je doelen, je laten genieten de saxofoon en het plezier ervaren wat muziek maken met je doet.

Mijn grote passie is mijn saxofoonkwartet. Met drie andere saxofonisten ben ik zeer actief met dit klassiek saxofoonkwartet. Je kunt ons beluisteren op onze website Maat Saxophone Quartet

Mocht je zelf een ensemble of speel je ook in een saxofoon kwartet, wil ik je graag coachen en verder helpen!

Ik geef les in het Nederlands, Engels en uiteraard in het Portugees.

Haarlemse SaxofoonSchool saxofoondocent Catarina Gomes

Skills

Klassieke muziek
85%
Lessen aan kinderen
90%
Improvisatie
40%
Combo en samenspelen
70%

Video

Video afspelen over Saxofoondocent Catarina Gomes-Maat Saxophone Quartet op Youtube-Haarlemse Saxofoonschool
Haarlemse SaxofoonSchool_jongetjes speelt saxofoon

Notenschrift en muziektheorie

Liedjes spelen van bladmuziek of uit je hoofd

Verschillende genres en muziekstijlen

Solo's spelen en improvisatie

Saxofoon docent Jeroen Kraaij

Hallo, ik ben Jeroen en ben mijn muziekcarrière begonnen op de muziekschool in Apeldoorn. Als jong ventje ben ik gestart met de altsaxofoon en al snel bleek dat saxofoon spelen meer zou zijn dan een hobby.

Op 19-jarige leeftijd werd ik toegelaten op het ArtEZ conservatorium van Zwolle waar ik vijf jaar lang met veel plezier heb gestudeerd en les heb gekregen van Rolf Delfos, Allard Buwalda, Sjoerd Dijkhuizen, Tom Beek en Benjamin Herman. Tijdens deze opleiding begon ik mijn eerste lespraktijk in Zwolle en Ommen.

Sinds 2006 woon ik in het prachtige Haarlem en heb ik nog een tweede studie opgepakt aan de Hogeschool InHolland (Media en Entertainment Management).

Haarlem is een heerlijke muziekstad en in 2010 heb ik de Haarlemse SaxofoonSchool opgericht. Lees hier meer over op de pagina over de saxofoonschool.

Naast het doceren ben ik uiteraard ook actief als saxofonist. Onder de naam Saxojoe heb ik 15 jaar tijd in diverse formaties, bands en combo’s gespeeld en opgetreden op podia in binnen- en buitenland.

Ik geef les in het Nederlands en Engels.

Haarlemse SaxofoonSchool saxofoondocent Jeroen Kraai

Skills

Jazz muziek
70%
Pop- en dancemuziek
80%
Klassieke muziek
30%
Improvisatie
75%

Video

Video afspelen over Saxofoondocent Jeroen-Haarlemse Saxofoonschool-video

🎷
Gratis een keertje de saxofoon proberen?

Dat kan natuurlijk vrijblijvend! Klik op de knop hieronder om jouw gratis proefles in te plannen.

Wat zeggen andere cursisten…

Referenties van de Haarlemse Saxofoonschool

Tjerk Moeskops
tenorsaxofoon
Lees verder
"Zeer vermakelijke en leerzame lessen. In korte tijd enorme stappen gemaakt. Betrokken en kijkend naar mijn niveau. Zowel expert op het gebied van het instrument als muziektheorie. Lessen leuk soms afgewisseld met het maken van een opname of een leuke gezellige voorspeelavond met de andere leerlingen.
Roxanne Laas
altsaxofoon
Lees verder
"Jeroen is een super talentvolle muzikant, een enthousiaste leraar en een inspirerende leraar die je zelfvertrouwen geeft maar tegelijkertijd ook dwingt om je te verbeteren maar vooral een leraar die de liefde van muziek deelt!
Sven Steverink
baritonsaxofoon
Lees verder
"Ik ben 25 jaar geleden gestopt met saxofoon spelen en Jeroen heeft ervoor gezorgd dat ik er opnieuw heel veel plezier in heb nu. Vooral het samenspelen met anderen heb ik lol in. De Saxofoonschool heeft diverse combo's zodat je al snel mee kunt spelen met een combo op jouw niveau. Op deze manier houd je er ook lol in.
Saar Meertens
sopraansaxofoon
Lees verder
"Bedankt Jeroen! Voor de fijne communicatie, je flexibiliteit en het meedenken. Ik kan het iedereen aanraden om bij Jeroen les te nemen
Previous
Next

Wil je graag een keertje een proefles saxofoon volgen om te ontdekken hoe leuk het is? Neem vrijblijvend contact met mij op voor het maken van een afspraak.