Hedendaagse lessen op jouw niveau…

Huren of kopen van een saxofoon

Haarlemse SaxofoonSchool_image_saxofoon spelen_02

Als je begint met saxofoon spelen, weet je misschien nog niet of deze nieuwe hobby goed bij je past. En misschien weet je ook nog niet zo goed welke saxofoon je wilt gaan spelen. Dan is het huren van een saxofoon de beste optie. Speel je al wat langer en wil je een eigen saxofoon, zijn er volop mogelijkheden om een mooi instrument te kopen.  

Huren

De aanschaf van een saxofoon is kostbaar en als je begint, weet je niet meteen of het instrument wat voor je is. Of je begint met de tenorsaxofoon en wilt later toch liever altsaxofoon spelen. Als je een instrument huurt, is dat makkelijk en snel geregeld.

De Haarlemse SaxofoonSchool werkt samen met Harry Bakker Saxofoons uit Muiderberg. Dit is onze partner in het verhuren van saxofoons. 

Kijk voor meer informatie over Harry Bakker Saxofoons op de website harrybakkker.nl

 

Huurtarieven

Haarlemse SaxofoonSchool_huren van een saxofoon

Sopraansax

Haarlemse SaxofoonSchool_huren van een sopraansaxofoon

€ 80,-

Per 3 maanden

De sopraansaxofoon is de kleinste van de vier saxofoons en is recht van vorm. Voor kinderen heb je ook een gebogen variant. Dit betekent dat je veel jonger (+/- 7 jaar) kunt beginnen met saxofoon spelen. 

Altsax

Haarlemse SaxofoonSchool_huren van een altsaxofoon

€ 80,-

Per 3 maanden

De altsaxofoon is de meest bespeelde saxofoon. De toon is helder en je hoeft om er geluid uit te krijgen, niet veel kracht of energie voor te hebben. Voor jong en oud gemakkelijk om mee te beginnen.

Tenorsax

Haarlemse SaxofoonSchool_huren van een tenorsaxofoon

€ 115,-

Per 3 maanden

De tenorsaxofoon kan robuust en vol klinken. Veel mensen kiezen deze saxofoon vanwege de nostalgie naar de jazz en blues. Vanwege het gewicht en afmeting af te raden voor kinderen. 

De huur is exclusief borg en huurvoorwaarden zijn van toepassing.

Haarlemse Saxofoonschool_saxofoon

Topkwaliteit saxofoons van Yamaha

Snel en goed geregeld door Harry Bakker

Wisselen van saxofoon mogelijk

Wij begeleiden altijd bij het kopen

De aanschaf van je eigen saxofoon…

Kopen

Haarlemse SaxofoonSchool_jongetjes speelt saxofoon

Het kopen van een saxofoon is een niet alledaagse aanschaf. Daarom is het raadzaam vooraf na te gaan wat er te koop is en tegen welke prijs. Er is een groot aanbod van merken van verschillende kwaliteit en prijsklasse. Uiteindelijk is de keuze voor een bepaald instrument zeer persoonlijk en smaakgebonden, maar het is wel belangrijk na te gaan of een instrument zuiver is en technisch in een goede staat verkeert. Een slecht instrument kan het speelplezier ernstig verstoren en dit kan frustrerend werken.

Kopen via het internet

Kopen op internet brengt een risico met zich mee. Het is moeilijk in te schatten wat de kwaliteit van een instrument is als je net begint met spelen. Belangrijk is dus om goed advies in te winnen. 

 

Prijzen voor een studiesaxofoon beginnen vanaf € 750,00 tot € 2000,00.
Prijzen voor een professioneel instrument beginnen vanaf € 2000,00 tot € 7000,00

De Haarlemse SaxofoonSchool helpt graag bij het vinden van jouw nieuwe saxofoon!

Saxofoonschool Oosterbeek_image_saxofoon spelen_11
Saxofoonschool Oosterbeek_image_saxofoon spelen

🎷
Gratis een keertje de saxofoon proberen?

Dat kan natuurlijk vrijblijvend! Klik op de knop hieronder om jouw gratis proefles in te plannen.

Wat zeggen andere cursisten…

Referenties van de Haarlemse Saxofoonschool

Tjerk Moeskops
tenorsaxofoon
Lees verder
"Zeer vermakelijke en leerzame lessen. In korte tijd enorme stappen gemaakt. Betrokken en kijkend naar mijn niveau. Zowel expert op het gebied van het instrument als muziektheorie. Lessen leuk soms afgewisseld met het maken van een opname of een leuke gezellige voorspeelavond met de andere leerlingen.
Roxanne Laas
altsaxofoon
Lees verder
"Jeroen is een super talentvolle muzikant, een enthousiaste leraar en een inspirerende leraar die je zelfvertrouwen geeft maar tegelijkertijd ook dwingt om je te verbeteren maar vooral een leraar die de liefde van muziek deelt!
Sven Steverink
baritonsaxofoon
Lees verder
"Ik ben 25 jaar geleden gestopt met saxofoon spelen en Jeroen heeft ervoor gezorgd dat ik er opnieuw heel veel plezier in heb nu. Vooral het samenspelen met anderen heb ik lol in. De Saxofoonschool heeft diverse combo's zodat je al snel mee kunt spelen met een combo op jouw niveau. Op deze manier houd je er ook lol in.
Saar Meertens
sopraansaxofoon
Lees verder
"Bedankt Jeroen! Voor de fijne communicatie, je flexibiliteit en het meedenken. Ik kan het iedereen aanraden om bij Jeroen les te nemen
Previous
Next

Wil je graag een keertje een proefles saxofoon volgen om te ontdekken hoe leuk het is? Neem vrijblijvend contact met mij op voor het maken van een afspraak.