Haarlemse SaxofoonSchool
Haarlemse Saxofoonschool saxofoonlessen
Banner Haarlemse Saxofoonschool saxofoonlessen

online saxofoonlessen bij de Saxofoonschool

De online saxofoonlessen van de SaxofoonSchool zijn een prima alternatief om op afstand de saxofoon te leren spelen. Wij geven gedurende de week op diverse momenten les,  op alle niveaus en alles stijlen muziek.

Tijdens de eerste les doen we een intake. Daarbij kijken we naar je niveau en wat je graag wilt leren spelen. We kijken ook op welke tijden je les kunt krijgen en hoe wij dat het beste kunnen inplannen. Deze intake en eerste les is gratis! Zo kan je het gemakkelijk een keertje uitproberen en weet je of het bij je past.

Online saxofoonlessen

De afgelopen weken is heel Nederland geconfronteerd geraakt met het Coronavirus. De meeste faciliteiten zijn gesloten zoals restaurants en bars. Ook de culturele sector heeft haar deuren moeten sluiten en dat betekent dat de SaxofoonSchool start met het geven van online saxofoonlessen.

De SaxofoonSchool heeft verschillende manieren om informatie en lessen te volgen. Uiteraard is fysiek lesgeven geen optie meer en worden de lessen gegeven via WhatsApp of Zoom.

Dit zijn individuele lessen van 30 tot 45 minuten waarbij individueel gekeken wordt wat iemand graag wil spelen. Daarbij hoort ook techniek en instrumentbeheersing, muziektheorie en oefeningen.

Onderwerpen:

1 Basis en techniek
2 Spelen
3 Luisteren
4 Naspelen
5 Ritme
6 Muziektheorie
7 Improvisatie
8 Samenspelen
9 Bands en orkesten
10. Overig.

Maar wij denken dat spelen in deze tijd het leukste is om te doen. De SaxofoonSchool beschikt over een grote bibliotheek aan bladmuziek die gedeeld kan worden met de cursisten. Dit zijn stukken met begeleiding en in verschillende genres van populaire muziek tot diverse jazzstandards.

Improvisatie is een onderwerp die veel saxofonisten aanspreekt. Maar hoe doe je dit goed en wat komt er allemaal bij kijken. De SaxofoonSchool is druk bezig om een improvisatie reeks op te zetten die online gevolgd kan worden.

Meld je aan voor onze gratis intake en start met een korte cursus van 5 lessen om het uit te proberen. Vind je het zo leuk dan kan je ook gaan voor 10 online saxofoonlessen.

Haarlemse Saxofoonschool altsaxofoon
Haarlemse Saxofoonschool tenorsax
Haarlemse Saxofoonschool Sopraansaxofoon
Haarlemse Saxofoonschool tenorsaxofoon

Hoe werkt het?

SAxofoonlessen
via ZOOM

Online Saxofoonlessen via Zoom

De individuele lessen worden gegeven via Zoom of WhatsApp videoconferentie.
Kijk voor meer informatie over Zoom op https://zoom.us
(Zoom is overigens gratis voor individueel gebruik)

SAxofoonschool whatsappgroep

Online Saxofoonlessen via WhatsApp

Wie deelneemt aan de online lessen van de SaxofoonSchool kan ook worden toegevoegd aan de WhatsApp groep. Hier deelt iedereen zijn vragen, worden stukken en informatie gedeeld (besloten groep)

SAxofoonschool Bibliotheek

Online Saxofoonlessen en muziekbibliotheek via Google Drive

De SaxofoonSchool bouwt al jaren aan digitale content. Wij beschikken over een grote hoeveel muziek en oefeningen. Daarbij gebruiken wij lesmethodes van andere en maken wij ook zelf content die aansluit bij de huidige tijd.

VIdeolessen met instructies

Online Saxofoonlessen via Youtube

Naast individuele lessen zijn er ook instructievideo’s gemaakt. Deze reeks wordt steeds groter en zal spoedig te vinden zijn op ons Youtube Kanaal.

De Docenten

DOCENT JEROEN KRAAIJ

Mijn lessen zijn gebaseerd op 20 jaar ervaring. Ik vind het belangrijk dat iedereen op zijn of haar niveau het meeste uit de saxofoon kan halen. Dit kan zijn dat je liedjes wilt spelen of een te gekke solo op een beat.

– Lessen op alle saxofoons
– Lessen in het Nederlands en Engels

Teacher Adrien Losco
DOCENT ADRIEN LOSCO

My teaching method is built on this fundamental element of music and my purpose is to lead the student, through an attractive approach, to be independent and enjoy his practice.

– Teaching all saxophone
– Teaching in English or France

Kosten voor deze lessen

Soort cursus prijs leerling onder 21 jaarprijs leerling boven 21 jaar
inclusief BTW
Intake (proefles) 30 minutenGratisGratis
Losse les:
30 minuten per keer€ 20,00€ 25,00
45 minuten per keer€ 30,00€ 36,50
Korte cursus 5 lessen:
30 minuten per keer€ 100,00€ 121,00
45 minuten per keer€ 150,00€ 181,50
Lange cursus 10 lessen:
30 minuten per keer€ 180,00€ 218,00
45 minuten per keer€ 270,00€ 327,00

Een Online Saxofoonles aanvragen

Vul het onderstaande webformulier in en je ontvangt zo snel mogelijk een bericht van ons. Daarbij zullen wij nooit je gegevens voor commerciële redenen gebruiken of aan derden verstrekken.

Van wie wil je les hebben?:
Jeroen KraaijAdrien Losco

Welke saxofoon speel je?:
SopraansaxofoonAltsaxofoonTenorsaxofoonBaritonsaxofoon