Relaxt vanuit je eigen woon-of studeerkamer.

Online Saxofoonlessen

De behoefte voor het volgen van online saxofoonlessen is het afgelopen jaar sterk gegroeid. Mede door de lockdown van de coronacrisis zie je dat mensen toch graag iets willen doen. Onderwijs op afstand is heel normaal geworden en de tools zoals Zoom, Teams en Whereby werken prima. 

Wat houdt het in?

Heb je interesse in het volgen van online saxofoonlessen? Dan willen wij graag een digitale proefles met je inplannen om kennis te maken.

Tijdens deze proefles doen wij een intake waarbij wij samen kijken naar je behoeftes, niveau en wat je graag wilt leren spelen. Misschien heb je een specifiek probleem of uitdaging en kunnen wij dat door het geven van opdrachten snel verbeteren.

Bij de Haarlemse Saxofoonschool ben je van harte welkom om een vrijblijvende digitale proefles te volgen. Maak kennis met ons en laat ons weten wat jij graag wilt leren.

Haarlemse Saxofoonschool saxofoon boeken

Saxofoonles via Zoom of Whereby op jouw niveau

Relaxed spelen vanuit je eigen woon- of studeerkamer

Je hoeft de deur niet uit en goed te combineren met thuiswerken

Lesmateriaal met video's en muziekfragmenten

De online saxofoonlessen…

Welke tools gebruiken wij?

3 Homepage

De Saxofoonschool werkt met verschillende tools om de online saxofoonlessen goed te kunnen geven. Denk hierbij aan Zoom, Whereby, Musescore, Earz, Spotify, Youtube, en onze eigen online muziekbibliotheek.

Thuis les

Het thuis volgen van lessen heeft als voordeel dat je de deur niet uit hoeft en lekker relaxt kunt spelen vanuit de woon-of studeerkamer. Een les duurt gemiddeld 45 munten en hierin zijn wij ook flexibel voor het volgen van wekelijks of tweewekelijks les.

De online saxofoonlessen worden gegeven in het Nederlands, Engels en Portugees. Je hoeft niet in Haarlem te wonen om deel te nemen en wij geven les aan mensen in heel Nederland en België. 

Online saxofoonlessen bij de Haarlemse SaxofoonSchool
Haarlemse SaxofoonSchool_Zoom_logo
Haarlemse SaxofoonSchool_Whereby_logo
Haarlemse SaxofoonSchool_Youtube_logo
Haarlemse SaxofoonSchool Musescore logo
Haarlemse SaxofoonSchool Earz logo

🎷
Gratis een keertje de saxofoon proberen?

Dat kan natuurlijk vrijblijvend! Klik op de knop hieronder om jouw gratis proefles in te plannen.

Wat zeggen andere cursisten…

Referenties van de Haarlemse Saxofoonschool

Ellen Muntjewerf
altsax/sopraansax
Lees verder
"Eind 2021 ben ik vanaf nul begonnen met saxofoonles. Ik had nog nooit een instrument gespeeld of muziek gemaakt. Onder de enthousiasmerende begeleiding van Catarina, die goed kijkt naar wat je kan en naar wat je leuk vindt, ben ik intussen zover dat ik samen met mijn man (hij op klarinet, ik op de sax) muziek speel die we leuk vinden. Ik heb er ontzettend veel plezier in, en heb er spijt van dat ik niet veel eerder ben begonnen. Dank je Catarina!"
Susan Mulder
altsaxofoon
Lees verder
“Saxofoonles bij de Haarlemse Saxofoonschool is een aanrader!! Catarina is een veelzijdige saxofoondocente met veel aandacht voor de ontwikkeling van haar studenten. Ze weet een goede balans te vinden tussen uitdaging, plezier en onderlegging in de muziek, waardoor je snel vooruitgang boekt - ook als je al ervaring hebt.”
Peter Korver
altsax
Lees verder
“Na jaren bij de Haarlemse Saxofoonschool gespeeld te hebben speel ik nu (februari 2023) sinds een paar weken met Pedro. Super leuk om met een andere leraar op een andere manier te oefenen, weer nieuwe nummers te spelen en om andere muziekstijl te leren spelen dan ik gewend was. En natuurlijk maken we ook weer veel plezier op dit mooie instrument.”
Rene en Fenne
Lees verder
Wij hebben samen les van Catarina, vader en dochter. Fenne is nu 8 jaar en speelt al bijna 2 jaar Saxofoon. Het lesprogramma wordt op ons afgestemd en samen bepalen we wat we spelen in de lessen. Catarina geeft heel erg leuk, speels en spontaan les. Ze is erg getalenteerd en met haar optredens en muziekensemble (Maat Saxophone Quartet) is ze een voorbeeld en bron van inspiratie. Fenne (8 jaar) :“saxofoon spelen doet Catarina goed voor tijdens de les zodat ik veel van haar kan leren. En ze is super lief en kan heel goed optreden op het podium”. Rene : “Door de voorspeelavonden te organiseren op een echt podium met publiek maakt Catarina ons even een echte artiest ”.
Vorige
Volgende

Wil je graag een keertje een proefles saxofoon volgen om te ontdekken hoe leuk het is? Neem vrijblijvend contact met mij op voor het maken van een afspraak.