Haarlemse Saxofoonschool-Saxofoon-mainbanner

Online saxofoonlessen bij de Saxofoonschool

Het afgelopen jaar heeft de Saxofoonschool veel ervaring opgedaan in het digitaal lesgeven. Onderwijs op afstand is door de Coronacrisis heel normaal geworden en de technieken en tools zoals Zoom en Whereby werken prima. Wij geven op wekelijkse of tweewekelijkse basis online les op alle niveaus en in verschillende muziekstijlen.

Online saxofoonlessen hoe werkt dat?

Online saxofoonlessen bij de Haarlemse Saxofoonschool-image

Heb je interesse in het volgen van online saxofoonlessen? Dan willen wij graag een digitale proefles met je inplannen om kennis te maken.

Tijdens deze proefles doen wij een intake waarbij wij samen kijken naar je behoeftes, niveau en wat je graag wil leren spelen. Misschien heb je een specifiek probleem of uitdaging en kunnen wij dat door het geven van opdrachten snel verbeteren.

De Saxofoonschool werkt met verschillende tools om de online saxofoonlessen goed te kunnen geven. Denk hierbij aan Zoom, Whereby, WhatsApp, Spotify, Youtube, en onze eigen online bibliotheek.

Het thuis volgen van lessen heeft als voordeel dat je de deur niet uit hoeft en lekker relaxt kunt spelen vanuit de woon-of studeerkamer. Een les duurt gemiddeld 45 munten en hierin zijn wij ook flexibel voor het volgen van wekelijks of tweewekelijks les.

Bij de Haarlemse Saxofoonschool ben je van harte welkom om een vrijblijvende digitale proefles te volgen. Maak kennis met ons en laat ons weten wat jij graag wil leren.

Banner Haarlemse Saxofoonschool saxofoonlessen

BASIS & TECHNIEK

De saxofoon is niet een heel moeilijk instrument om te bespelen maar je hebt wel een goede basis nodig. Denk hierbij aan houding, ademhaling, aanzet, vingerzetting, toonkwaliteit en nog veel meer!

LUISTEREN

Muziek maken is niet alleen leuk om te spelen. Wie geniet er nou niet van het luisteren naar muziek van je favoriete artiest of band. Maar probeer maar eens zelf de muziek uit te zoeken door goed te luisteren.

RITME

Ritme is voor veel mensen een lastig onderwerp. Maar dat hoeft het niet te zijn met de juiste begeleiding en oefening kan ook jij je verder ontwikkelen in ritme.

Haarlemse Saxofoonschool background banner Tenorsaxofoon

(NA)SPELEN

Het gewoon lekker spelen op de saxofoon is natuurlijk de droom. Die bekende hits, liedjes of songs kunnen meespelen met je favoriete artiest of band op Spotify of Youtube is toch fantastisch!

IMPROVISATIE

De sax is een geweldig soloinstrument en iedereen kan het improviseren leren. In de jazz-, funk-, blues- en popmuziek heb je alle mogelijkheid om solo’s te spelen en een prachtige improvisatie neer te zetten.

SAMEN SPELEN

Het allerleukste van muziek maken is samen spelen in een saxofoonkwartet, bigband, orkest of band. Leer alle ins en outs van het spelen spelen met je saxofoon

Onze ervaringen met online saxofoonlessen zijn zo succesvol dat wij een nieuwe website hebben gelanceerd…

www.onlinesaxofoonlessen.nl

Online saxofoonlessen-Macbook met website op Haarlemse saxofoonschool

De behoefte voor het volgen van digitale saxofoonlessen is het afgelopen sterk gegroeid. Mede door de lockdown van de Coronacrisis zie je dat mensen toch graag iets willen doen.

Mede door het succes hebben wij de website Onlinesaxofoonlessen.nl gelanceerd. Hier vind je cursussen, workshops en maatwerk oplossingen om het voor jou zo gemakkelijk mogelijk te maken om deze lessen te volgen. Je kan je overigens ook gewoon aanmelden via deze website.

Scroll to Top