Relaxt vanuit je eigen woon-of studeerkamer.

Online Saxofoonlessen

Haarlemse SaxofoonSchool_saxofoon spelen in Haarlem

De behoefte voor het volgen van online saxofoonlessen is het afgelopen jaar sterk gegroeid. Mede door de lockdown van de coronacrisis zie je dat mensen toch graag iets willen doen. Onderwijs op afstand is heel normaal geworden en de tools zoals Zoom, Teams en Whereby werken prima. 

Wat houdt het in?

Heb je interesse in het volgen van online saxofoonlessen? Dan willen wij graag een digitale proefles met je inplannen om kennis te maken.

Tijdens deze proefles doen wij een intake waarbij wij samen kijken naar je behoeftes, niveau en wat je graag wilt leren spelen. Misschien heb je een specifiek probleem of uitdaging en kunnen wij dat door het geven van opdrachten snel verbeteren.

Bij de Haarlemse Saxofoonschool ben je van harte welkom om een vrijblijvende digitale proefles te volgen. Maak kennis met ons en laat ons weten wat jij graag wilt leren.

Online saxofoonlessen bij de Haarlemse Saxofoonschool-image
Haarlemse Saxofoonschool saxofoon boeken

Saxofoonles via Zoom of Whereby op jouw niveau

Relaxed spelen vanuit je eigen woon- of studeerkamer

Je hoeft de deur niet uit en goed te combineren met thuiswerken

Lesmateriaal met video's en muziekfragmenten

De online saxofoonlessen…

Welke tools gebruiken wij?

Haarlemse Saxofoonschool_saxofoon

De Saxofoonschool werkt met verschillende tools om de online saxofoonlessen goed te kunnen geven. Denk hierbij aan Zoom, Whereby, Musescore, Earz, Spotify, Youtube, en onze eigen online muziekbibliotheek.

Thuis les

Het thuis volgen van lessen heeft als voordeel dat je de deur niet uit hoeft en lekker relaxt kunt spelen vanuit de woon-of studeerkamer. Een les duurt gemiddeld 45 munten en hierin zijn wij ook flexibel voor het volgen van wekelijks of tweewekelijks les.

De online saxofoonlessen worden gegeven in het Nederlands, Engels en Portugees. Je hoeft niet in Haarlem te wonen om deel te nemen en wij geven les aan mensen in heel Nederland en België. 

Online saxofoonlessen bij de Haarlemse SaxofoonSchool
Haarlemse SaxofoonSchool_Zoom_logo
Haarlemse SaxofoonSchool_Whereby_logo
Haarlemse SaxofoonSchool_Youtube_logo
Haarlemse SaxofoonSchool Musescore logo
Haarlemse SaxofoonSchool Earz logo

🎷
Gratis een keertje de saxofoon proberen?

Dat kan natuurlijk vrijblijvend! Klik op de knop hieronder om jouw gratis proefles in te plannen.

Wat zeggen andere cursisten…

Referenties van de Haarlemse Saxofoonschool

Tjerk Moeskops
tenorsaxofoon
Lees verder
"Zeer vermakelijke en leerzame lessen. In korte tijd enorme stappen gemaakt. Betrokken en kijkend naar mijn niveau. Zowel expert op het gebied van het instrument als muziektheorie. Lessen leuk soms afgewisseld met het maken van een opname of een leuke gezellige voorspeelavond met de andere leerlingen.
Roxanne Laas
altsaxofoon
Lees verder
"Jeroen is een super talentvolle muzikant, een enthousiaste leraar en een inspirerende leraar die je zelfvertrouwen geeft maar tegelijkertijd ook dwingt om je te verbeteren maar vooral een leraar die de liefde van muziek deelt!
Sven Steverink
baritonsaxofoon
Lees verder
"Ik ben 25 jaar geleden gestopt met saxofoon spelen en Jeroen heeft ervoor gezorgd dat ik er opnieuw heel veel plezier in heb nu. Vooral het samenspelen met anderen heb ik lol in. De Saxofoonschool heeft diverse combo's zodat je al snel mee kunt spelen met een combo op jouw niveau. Op deze manier houd je er ook lol in.
Saar Meertens
sopraansaxofoon
Lees verder
"Bedankt Jeroen! Voor de fijne communicatie, je flexibiliteit en het meedenken. Ik kan het iedereen aanraden om bij Jeroen les te nemen
Previous
Next

Wil je graag een keertje een proefles saxofoon volgen om te ontdekken hoe leuk het is? Neem vrijblijvend contact met mij op voor het maken van een afspraak.