MAAK OPEN2018-09-25T14:49:52+00:00

MAAK OPEN met André Kuipers op zaterdag 6 oktober 2018

Kom jij kijken? Wij geven proeflessen, workshops en je kunt 3D geprinte mondstukken testen van Flow Mouthpiece!

Voor de derde keer organiseert MAAK haar succesvolle open dag. Onder de titel MAAK Open bieden de ondernemers op het terrein belangstellenden de mogelijkheid binnen te stappen bij innovatieve bedrijven op het terrein.

Het 20.000 m2 grote MAAK terrein. MAAK onderscheid een tweetal concepten: innovatieve maakindustrieen circulaire bedrijvigheid. Naast de aanwezigheid van innovatieve maakondernemers is MAAK ook een locatie voor experimenteel onderzoek. Het voormalige milieuplein staat in het teken van hergebruik. De ondernemers die circulair actief zijn maken van restafval ‘nieuwe’ producten, zoals motorfietsen, kite- en surfboards, bijzondere meubelstukken en kunstobjecten. Tijdens MAAK Open is er op het terrein van alles te zien en te beleven. Gedurende de gehele dag zijn er doorlopend demonstraties en workshops.

Een greep uit het programma:
• Kennis- en Wetenschapsquiz;
• Workshop industrieel ontwerpen, van idee tot prototype;
• 3D ontwerpen en 3D printen voor kinderen;
• Workshop 3D ontwerpen;
• Presentatie MAAK Energie project;
• Wind&Surf simulator;
• Workshop interactieve regeltechniek;
• Demonstratie houtbewerking en 3D hout;
• En André Kuipers komt het MAAK terrein bezoeken! Als ambassadeur van het Weekend van de Wetenschap gaat hij vier locaties door heel Nederland bezoeken, waaronder ook die van ons. En niet zomaar hij zal om 11:30 per helikopter op het MAAK terrein landen.

De open dag vindt plaats op zaterdag 6 oktober 2018.
Gratis entree. Voor alle leeftijden toegankelijk

Maak open 2018_poster
MAAK Terrein
Maak Terrein route