Gemakkelijk snel  beginnen…

Lespakketten 2023/2024

Als je begint met saxofoonles, kun je gebruikmaken van het introductiepakket van 10 saxofoonlessen. Daarna zijn de reguliere tarieven van toepassing. Je kunt dan kiezen voor lessen van 30 minuten per week of 60 minuten eens per twee weken. 

Introductie lespakketten

10 Saxofoonlessen 
tot 21 jaar

geen BTW
290 Per 10 lessen
 • Individueel les
 • 10 lessen
 • 30 minuten per week

10 Saxofoonlessen 
vanaf 21 jaar

Inclusief 21% BTW
320 Per 10 lessen
 • Individueel les
 • 10 lessen
 • 30 minuten per week
Populair

5 Saxofoonlessen 
vanaf 21 jaar

Inclusief 21% BTW
320 Per 5 lessen
 • Individueel les
 • 5 lessen
 • 60 min om de week

Reguliere pakketten seizoen 2023/2024

De reguliere pakketten zijn gebaseerd op 36 lessen per seizoen. Een seizoen loopt gelijk aan de schoolvakanties in Noord-Nederland. Start je later in het seizoen, worden de resterende weken geteld tot aan het einde van het seizoen. Het lesbedrag mag in 4 termijnen gedurende het seizoen worden betaald.

Saxofoonlessen
tot 21 jaar

geen BTW
992
 • Individueel les
 • 30 minuten per week
 • 36 lessen per seizoen​

Saxofoonlessen
vanaf 21 jaar

Inclusief 21% BTW
1200
 • Individueel les
 • 30 minuten per week
 • 36 lessen per seizoen

Saxofoonlessen
vanaf 21 jaar

Inclusief 21% BTW
1200
 • Individueel les
 • 60 min om de week
 • 18 lessen per seizoen

Op de saxofoonlessen zijn de Algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Haarlemse Saxofoonschool saxofoon boeken

10 lessen uitproberen en maak kennis met de saxofoon

Leer de hits spelen zoals Baker street of Careless Whisper

Wij zijn blij als jij lekker aan het spelen bent

Iedereen kan muziek maken - jong en oud

Iedereen kan muziek maken…

Jeugdfonds Sport & Cultuur Haarlem

Haarlemse SaxofoonSchool_saxofoon spelen in Haarlem

Elk kind moet de kans krijgen om een instrument te leren bespelen. De Haarlemse SaxofoonSchool en het Jeugdfonds Sport & Cultuur Haarlem bij aan de onkosten van het lesgeld en de huur van een saxofoon. 

Mogelijkheden

Per kind kan er een aanvraag worden gedaan van € 450,00 per jaar via het Jeugdfonds Sport & Cultuur Haarlem. Het bedrag kan vervolgens worden besteed aan saxofoonles. De Haarlemse SaxofoonSchool regelt daarna een saxofoon. 

Ouders kunnen zelf geen aanvraag indienen maar een docent, arts of jeugdhulpverleners, wel. 

Kijk voor de mogelijkheden en intermediairs op www.jeugdfondssportencultuur.nl

Haarlemse Saxofoonschool Jeugdfonds Sport & Cultuur Haarlem

🎷
Gratis een keertje de saxofoon proberen?

Dat kan natuurlijk vrijblijvend! Klik op de knop hieronder om jouw gratis proefles in te plannen.

Wat zeggen andere cursisten…

Referenties van de Haarlemse Saxofoonschool

Ellen Muntjewerf
altsax/sopraansax
Lees verder
"Eind 2021 ben ik vanaf nul begonnen met saxofoonles. Ik had nog nooit een instrument gespeeld of muziek gemaakt. Onder de enthousiasmerende begeleiding van Catarina, die goed kijkt naar wat je kan en naar wat je leuk vindt, ben ik intussen zover dat ik samen met mijn man (hij op klarinet, ik op de sax) muziek speel die we leuk vinden. Ik heb er ontzettend veel plezier in, en heb er spijt van dat ik niet veel eerder ben begonnen. Dank je Catarina!"
Susan Mulder
altsaxofoon
Lees verder
“Saxofoonles bij de Haarlemse Saxofoonschool is een aanrader!! Catarina is een veelzijdige saxofoondocente met veel aandacht voor de ontwikkeling van haar studenten. Ze weet een goede balans te vinden tussen uitdaging, plezier en onderlegging in de muziek, waardoor je snel vooruitgang boekt - ook als je al ervaring hebt.”
Peter Korver
altsax
Lees verder
“Na jaren bij de Haarlemse Saxofoonschool gespeeld te hebben speel ik nu (februari 2023) sinds een paar weken met Pedro. Super leuk om met een andere leraar op een andere manier te oefenen, weer nieuwe nummers te spelen en om andere muziekstijl te leren spelen dan ik gewend was. En natuurlijk maken we ook weer veel plezier op dit mooie instrument.”
Rene en Fenne
Lees verder
Wij hebben samen les van Catarina, vader en dochter. Fenne is nu 8 jaar en speelt al bijna 2 jaar Saxofoon. Het lesprogramma wordt op ons afgestemd en samen bepalen we wat we spelen in de lessen. Catarina geeft heel erg leuk, speels en spontaan les. Ze is erg getalenteerd en met haar optredens en muziekensemble (Maat Saxophone Quartet) is ze een voorbeeld en bron van inspiratie. Fenne (8 jaar) :“saxofoon spelen doet Catarina goed voor tijdens de les zodat ik veel van haar kan leren. En ze is super lief en kan heel goed optreden op het podium”. Rene : “Door de voorspeelavonden te organiseren op een echt podium met publiek maakt Catarina ons even een echte artiest ”.
Previous
Volgende

Wil je graag een keertje een proefles saxofoon volgen om te ontdekken hoe leuk het is? Neem vrijblijvend contact met mij op voor het maken van een afspraak.