Jeugdcultuurfonds Haarlem 2016-11-27T19:25:11+00:00

Het Jeugdcultuurfonds Haarlem en de Saxofoonschool stellen zich ten doel om kinderen van financieel minder draagkrachtige ouders de kans te geven om toch aan saxofoonles te kunnen doen, terwijl er thuis geen geld voor is.Cultuur fonds

Het jeugdcultuurfonds vindt dat elk kind de kans moet krijgen om een instrument te leren bespelen. Daarom draagt het fonds bij aan de onkosten van het lesgeld of aanschaf van de saxofoon. Maximaal kan per kind € 450,00 per jaar worden besteed aan de saxofoonlessen. Kinderen en ouders kunnen zelf geen aanvraag indienen. Dat kunnen alleen professionals doen die betrokken zijn bij de scholing en begeleiding van het kind (zoals docenten, artsen of jeugdhulpverlening)

Voor meer informatie over het Jeugd Cultuur Fonds Haarlem klik hier!