Het 5 jarig bestaan van de Haarlemse SaxofoonSchool

In september 2010 werd de Haarlemse SaxofoonSchool opgericht. Sindsdien zijn wij sterk gegroeid en hebben veel mensen ons gevonden voor saxofoonles.

In de afgelopen 5 jaar zijn wij actief bezig geweest om naast de lessen extra activiteiten te organiseren voor onze leerlingen. Zo bezochten wij concerten van bekende saxofonisten als Maceo Parker en Candy Dulfer. Ook was de SaxofoonSchool een groot initiatiefnemer van het project “HaarlemSaxt”. Dit project was bedoeld om alle saxofonisten in Haarlem en omgeving met elkaar te laten samenspelen. Op 15 juni 2013 stonden 100 saxofonisten te spelen op “Houtfestival” en werd HaarlemSaxt een groot succes onder leiding van het bekende Artvark Saxofoonkwartet.

pressie Haarlem Saxt

Jaarlijks organiseren wij een avond bij Harry Bakker Saxofoons. Deze saxofoonspeciaalzaak is onze partner en zij leveren al jarenlang prima saxofoons. Afgelopen januari gaf de bekende saxofonist Leo van Oostrom een workshop voor een grote groep saxofonisten van de SaxofoonSchool. Diverse (oude) saxofoons en mondstukken konden worden uitgeprobeerd. Dit soort avonden zijn uitermate gezellig en inspirerend.

foto workshop Leo van Oostom

Kortom, de SaxofoonSchool is niet alleen maar saxofoonles. Wij zullen ook in de komende 5 jaar proberen om diverse activiteiten te organiseren naast de lessen. Ben je geïnteresseerd? Je bent van harte welkom om de saxofoon bij ons te leren spelen. Klik hier voor meer informatie.

By | 2016-11-27T19:25:12+00:00 september 22nd, 2015|De saxofoonlessen|Reacties uitgeschakeld voor Het 5 jarig bestaan van de Haarlemse SaxofoonSchool

About the Author: