Haarlemse Saxofoonschool gaat samen met SaxofoonSchool.nl

De Haarlemse Saxofoonschool lanceert in het najaar van 2016 een aantal nieuwe websites waaronder saxofoonschool.nl, saxofoonspelen.nl en saxwereld.nl. De opzet is om een breed landelijk netwerk van saxofoondocenten te koppelen aan elkaar en meer informatie te gaan delen op het internet.

Logo SaxofoonSchool_blog

De website van saxofoonschool.nl wordt een plek waar beginnende saxofonisten en saxofoondocenten elkaar kunnen vinden in heel Nederland. Hiermee willen wij uiteindelijk het grootste saxofoonnetwerk worden met betrouwbare docenten die de liefde voor het instrument willen doorgeven aan nieuwe generaties. Kijk voor meer informatie op www.saxofoonschool.nl

Logo Ssxofoonspelen.nl_blog

De website Saxofoonspelen.nl wordt een informatieve webwinkel. De combinatie van goede informatie met daarbij rechtstreekse verkoop is ons doel. Met video’s, uitleg en muziekfragmenten willen wij de autoriteit worden op het gebied van saxofoonspelen. Daarbij willen wij gebruik maken van de nieuwste technieken en mogelijkheden om mensen met de saxofoon in aanraking te laten komen.
Kijk voor meer informatie op www.saxofoonspelen.nl

Logo Saxwereld_blog

Als laatse sponsoren wij dit najaar de blog- en nieuwswebsite “Saxwereld.nl”. Deze website is puur als nieuws en actualiteit website opgezet. Hier volg je de laatste recensies van bekende en minder bekende saxofonisten en krijg je een mooi productaanbod te zien met een onafhankelijk review.
Kijk voor meer informatie op www.saxwereld.nl

By |2016-11-27T19:25:12+00:00augustus 17th, 2016|De saxofoon|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment