Haarlem Saxt met het Artvark Saxofoonkwartet op 16 juni Houtfestival

foto Haarlem saxtNederland telt vele saxofonisten … jong en oud … beginners en gevorderden … amateurs en professionals … en alles daar tussenin. En al die saxofonisten zijn van harte welkom om deel te nemen aan het grootste saxofoonspektakel van Nederland, Haarlem Saxt!

Haarlem Saxt is een project dat toewerkt naar een bijzonder concert van 100 … 150 … 200 … saxofonisten. Dit concert wordt de grootse openingsact van het aanstaande Houtfestival op zondagmiddag 16 juni, in de Haarlemmerhout.

artvark

Het concert zal worden geleid door de bekende saxofonist Rolf Delfos. Rolf maakt ook de arrangementen van de stukken die tijdens het concert zullen worden gespeeld. De verschillende secties van Haarlem Saxt zullen worden aangevoerd door de leden van het vermaarde saxofoonkwartet Artvark.

Het initiatief voor Haarlem Saxt is genomen door drie Haarlemse muziekscholen: de Haarlemse Saxofoonschool, de Muziekafdeling van Stichting Hart en ’t Muzenhuis. Gezamenlijk willen we Haarlem laten zien wat een fantastisch instrument de saxofoon is, en hoeveel saxofoon liefhebbers Haarlem rijk is.

Meedoen?Wil jij ook meedoen (en welke saxofonist wil dat nou niet)?
Meld je dan hier aan bij Haarlem Saxt. Deelname kost slechts €7,50 (voor leerlingen van de organiserende muziekscholen €5). Daarvoor ontvang je de partijen en audio voorbeelden online en kun je kosteloos deelnemen aan de repetities.

Je kunt je eigen partij zelf of samen met je docent instuderen. De verschillende muziekscholen zullen daarnaast sectie repetities organiseren waarin sopraan, alt, tenor en bariton spelers hun partijen gezamenlijk kunnen voorbereiden.

Op zaterdag 15 juni zullen alle deelnemers bijeenkomen voor een grote generale repetitie.

Haarlem Saxt! Het spektakel dat je als saxofonist niet mag misschien missen!

Haarlem Saxt
Meld je dan hier aan voor het project Haarlem Saxt 
Kijk ook voor meer informatie op onze Facebookpagina.
Facebooklogo

By |2016-11-27T19:25:12+00:00april 22nd, 2013|Saxofonisten|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment