Haarlemse Saxofoonschool-Saxofoon-mainbanner

Een proefles Saxofoon…wat houdt dat in?

Veel mensen zouden de saxofoon graag een keertje uitproberen en hebben vaak een beeld erbij dat het heel moeilijk is. Dat laatste valt best mee en iedereen krijgt er na zo’n 15 minuten oefenen geluid uit. Daarnaast weet je misschien nog niet goed welke saxofoons er zijn en of saxofoonles wel bij je past. Kortom, een proefles kan de start zijn van een nieuwe hobby!

Kom een keertje langs voor een proefles

Saxofoonlessen-bij-de-Haarlemse-SaxofoonSchool

Een proefles duurt zo’n 45 minuten en daarin mag je de saxofoon zelf bespelen. Je krijgt uitleg over de verschillende type saxofoons, de juiste houding en hoe je de sax moet vasthouden.

Maar het belangrijkste is natuurlijk het aanblazen en geluid uit die saxofoon weten te krijgen. Gelukkig lukt dit altijd en voelt dit vaak als een groot succes!

Naast het spelen krijg je ook informatie over de reguliere lessen, het huren of kopen van een saxofoon en welke mogelijkheden er zijn voor samenspelen.

Vraag een proefles Saxofoon aan!

    Vul het onderstaande webformulier in en je ontvangt zo snel mogelijk een bericht van ons. Daarbij zullen wij nooit je gegevens voor commerciële redenen gebruiken of aan derden verstrekken.

    Scroll to Top