Haarlemse Saxofoonschool-Saxofoon-mainbanner

Onze docenten

Onze docenten willen je graag helpen met het leren saxofoon spelen. Op een enthousiaste en hedendaagse manier geven wij saxofoonles aan een diverse groep van cursisten. Dit kan fysiek op onze leslocatie bij ’t Hart in Haarlem en sinds kort ook online via het de nieuwe website onlinesaxofoonlessen.nl. Maak hieronder kennis met onze docenten.

Saxofoondocent Catarina

Saxofoondocent Catarina Gomes-Haarlemse Saxofoonschool

Hallo, ik ben Catarina en ik kom uit Portugal. Sinds 4 jaar woon en werk ik in Amsterdam. In het voorjaar van 2021 ben ik ook verbonden als saxofoondocent bij de Haarlemse Saxofoonschool en Onlinesaxofoonlessen.nl.

Ik geloof echt dat de mix van deze twee culturen mijn spel en mijn manier van lesgeven en muziek maken beïnvloedt. Als ik les geef wil ik je helpen met het bereiken van je doelen, je laten genieten de saxofoon en het plezier ervaren wat muziek maken met je doet.

Mijn grote passie is mijn saxofoonkwartet. Met drie andere saxofonisten ben ik zeer actief met dit klassiek saxofoonkwartet. Je kunt ons beluisteren op onze website Maat Saxophone Quartet. Mocht je zelf een ensemble of speel je ook in een saxofoon kwartet, wil je graag coachen en verder helpen!

Ik geef les in het Nederlands, Engels en uitaard in het Portugees.

Specialisme van Catarina

Klassieke muziek

85%

Lessen aan kinderen

90%

Improvisatie

40%

Combo’s en saxofoonkwartet

70%

Saxofoondocent Jeroen

De saxofoon is een prachtig instrument en spreekt voor veel mensen tot de verbeelding vanwege de uitstraling en de klank. De passie die ik heb voor dit instrument wil ik doorgeven aan nieuwe cursisten.

Hallo, ik ben Jeroen en ben mijn muziekcarrière begonnen in Apeldoorn bij de muziekschool. Als jong ventje kreeg ik een altsaxofoon en al snel bleek dat saxofoon spelen meer zou zijn dan een hobby.

Op 19-jarige leeftijd werd ik toegelaten tot het conservatorium van Zwolle waar ik vijf jaar lang met veel plezier heb gestudeerd en les heb gekregen van Rolf Delfos, Allard Buwalda, Sjoerd Dijkhuizen, Tom Beek en Benjamin Herman. Tijdens deze opleiding begon ik mijn eerste lespraktijk in Zwolle en Ommen.

Sinds 2006 woon ik in het prachtige Haarlem en heb ik nog een tweede studie opgepakt aan de Hogeschool InHolland (Media en Entertainment Management).

Haarlem is een heerlijke muziekstad en in 2010 heb ik de Haarlemse SaxofoonSchool opgericht. Lees hier meer over op de pagina over de saxofoonschool.

Naast het doceren ben ik uiteraard ook actief als saxofonist. Onder de naam Saxojoe heb ik 15 jaar tijd in diverse formaties, bands en combo’s gespeeld en opgetreden op podia in binnen- en buitenland.

Ik geef les in het Nederlands en Engels.

Specialisme van Jeroen

Jazz muziek

60%

Pop & dance muziek

80%

Klassieke muziek

30%

Improvisatie

75%

Optreden Saxofonist Saxojoe

Scroll to Top