Haarlemse Saxofoonschool-Saxofoon-mainbanner

Corona (Covid-19) en de mogelijkheid om veilig saxofoonlessen te volgen

In maart van dit jaar overviel het Coronaviris ons allemaal en ging Nederland op slot. Vanuit de Haarlemse SaxofoonSchool is er hard gewerkt om lesmateriaal digitaal beschikbaar te maken en zijn veel lessen fysieke vervangen door online saxofoonlessen. De Zoom-lessen zijn een goed alternatief maar het zijn geen vervanging voor de fysieke lessen. Daarnaast is er een WhatsApp groep en een online bibliotheek beschikbaar gekomen voor aanvullende vragen, informatie en muziek.

Haarlemse SaxofoonSchool en Coronabeleid

Seizoen 2020 – 2021 staat op het punt van beginnen en graag wil ik vanuit de SaxofoonSchool wat duidelijkheid geven over Coronabeleid en haar Algemene Voorwaarden

  • De regels van de overheid en het RIVM zijn leidend voor de lessituatie. 
  • Binnen het muziekgebouw Hart zijn ook regels en die helpen bij het veilig lesgeven. 
  • Ben je niet zo lekker of heb je verkoudheidsklachten, koorts of andere Coronaverschijnselen, kom dan niet naar les. 
  • Als er geen fysiek les kan worden gegeven, worden de lessen via Zoom/Skype voortgezet. 
  • De cursist dient zelf voor een goede connectie thuis te zorgen met een computer, iPad of telefoon met microfoon en evt camera.
  • Lessen gelden als onderdeel van de 40 weken seizoensreeks en worden t.z.t ingevuld en of ingepland op individuele basis. 
  • Compensatie voor gemiste lessen is in deze bijzondere tijd alleen mogelijk in de zomer van 2021. 
  • Restitutie van het lesgeld is niet mogelijk omdat de digitale lessen een prima alternatief zijn voor de fysieke lessen. Verder zijn de algemene voorwaarden van toepassing en hierin is ook een lid opgenomen voor restitutie van het lesgeld in de normale situatie. 

De Haarlemse SaxofoonSchool wil zich graag inzetten om iedereen zo goed mogelijk te laten genieten van de saxofoon in deze lastige tijd. Heb je vragen over ons Coronabeleid en wil je weten of je veilig kunt lessen, neem dan contact met ons op.

Scroll to Top